Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: κ. Alex

Tel: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Email: sales@fengzusw.com

Skype: fengzusw

WhatsApp: + 86-135-7241-4292

Κλασματωμένο έλαιο καρύδας

Κλασματωμένο έλαιο καρύδας

Το κλασματικό έλαιο καρύδας παρέχει κλάσματα του ολικού ελαίου έτσι ώστε τα διαφορετικά λιπαρά οξέα του να μπορούν να διαχωριστούν για συγκεκριμένες χρήσεις. Η FZBIOTECH, ως παραγωγός φυτικού ελαίου, αφιερώνει στην παροχή της καλύτερης ποιότητας 100% καθαρό κλασματωμένο λάδι καρύδας σε όλο τον κόσμο με την καλύτερη τιμή. Για μακροχρόνια συνεργασία, είναι διαθέσιμο δωρεάν δείγμα.συζητήστετώρα
Περιγραφή

Βασική ενημέρωση του κλασματωμένου ελαίου καρύδας

Όνομα προϊόντος: Κλασματωμένο έλαιο καρύδας

Άλλο όνομα: κλασματωμένο έλαιο καρύδας, κλασματωμένο έλαιο καρύδας, κλασματικό έλαιο καρύδας

Προέλευση: Κίνα

Εμφάνιση: Άχρωμο υγρό

Καθαρότητα: C8 56,2%, C10 42,9%

Χρησιμοποιείται φυτό: Παρθένο ελαιόλαδο καρύδας

Βαθμός: Βαθμός καλλυντικών, βαθμός τροφής

Μέθοδος εξαγωγής: Virgin και Fractionated

ΚΑΕ: ΝΑΙ


Κλασματοποίηση του κλασματωμένου ελαίου καρύδας

Το λαυρικό οξύ, ένα λιπαρό οξύ με 12 άτομα άνθρακα, συχνά απομακρύνεται λόγω της υψηλής αξίας του για βιομηχανικούς και ιατρικούς σκοπούς. Η κλασματοποίηση του ελαίου καρύδας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομόνωση του καπρυλικού οξέος και του καπρικού οξέος, τα οποία είναι τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας χρησιμοποιούνται για ιατρικές εφαρμογές, ειδικές διατροφές και καλλυντικά, μερικές φορές επίσης χρησιμοποιούνται ως φορέας πετρελαίου για αρώματα.

Το κλασματωμένο έλαιο καρύδας είναι έλαιο καρύδας το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία ή "κλασματωθεί" για να δημιουργήσει ένα πολύ σταθερό λάδι. Το κλάσμα του ελαίου που χρησιμοποιείται είναι πολύ υψηλό σε κορεσμένα λιπαρά και αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Πολλές εταιρείες που μεταφέρουν υλικά για την παρασκευή καλλυντικών αποθέματος κλασματοποιημένο λάδι καρύδας, και μπορεί επίσης να αγοραστεί από τους προμηθευτές μασάζ και σαπουνιών. Το κόστος αυτού του πετρελαίου ποικίλλει ανάλογα με την παγκόσμια ζήτηση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για το κλασματωμένο έλαιο καρύδας πάνω από το κανονικό έλαιο καρύδας είναι ότι είναι πολύ σταθερό στο ράφι. Δεν θα γίνει τακτοποιημένο, σε αντίθεση με τα μη επεξεργασμένα έλαια, καθιστώντας ευκολότερη την εργασία. Είναι επίσης σε θέση να χειριστεί πολύ υψηλή θερμότητα, που μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό επίδομα, και μπορεί να είναι πιο εύκολο να δουλέψετε με παρά στερεό λάδι καρύδας. Χάρη στο γεγονός ότι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν απαιτεί ειδικές διαδικασίες αποθήκευσης και χειρισμού, πέραν της διατήρησης σε δροσερό και ξηρό μέρος.


Οφέλη από Κλασματωμένο λάδι καρύδας

Μια κοινή χρήση του κλασματωμένου ελαίου καρύδας είναι ως φορέας πετρελαίου για αιθέρια έλαια και μασάζ. Το λάδι είναι ελαφρύ και μη λιπαρό, αλλά διεισδύει πολύ καλά στο δέρμα, καθιστώντας το κατάλληλο για την παροχή αιθέριων ελαίων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εντατική ενυδατική κρέμα, ειδικά σε περιοχές όπως το πρόσωπο, όπου το δέρμα είναι γνωστό ότι είναι λεπτό. Αυτός ο τύπος ελαίου καρύδας αποτελεί επίσης μια καλή βάση για τρίβει σώματος και άλλα προϊόντα περιποίησης σώματος.

Οι κατασκευαστές σαπουνιών επιθυμούν επίσης να δουλεύουν με κλασματωμένο λάδι καρύδας, ευνοώντας το για το φως, ακόμη και φυσαλίδες και ουδέτερη οσμή. Μπορεί επίσης να χτυπηθεί και να αναμιχθεί σε κρέμες ενυδάτωσης για χρήση ως έντονη ενυδατική κρέμα.

Αυτό το προϊόν πετρελαίου δεν είναι υποαλλεργικό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν μια αντίδραση σε αυτό, και οι άνθρωποι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν πριν μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν την εξέταση καθαρό λάδι σε ένα μικρό κομμάτι του δέρματος πριν από την εφαρμογή του σε ολόκληρο το σώμα. Εάν εμφανιστούν ερυθρότητα, εξάνθημα ή κνησμός μετά τη χρήση κλασματωμένου ελαίου καρύδας, αυτό αποτελεί ένδειξη πιθανής αλλεργίας στο έλαιο.


Πιστοποιητικό ανάλυσης

Fractionated Coconut Oil.jpg


Αποστολές & αποθήκευση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express

Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή

Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: κεχριμπαρένια γυάλινα μπουκάλια, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου

25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: τύμπανο από σίδερο (56cm2 * 90cm)

Αποθήκευση: Φυλάσσετε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.

Διάρκεια ζωής: 24 μήνες


Fractionated Coconut Oil.jpg

Fractionated Coconut Oil.jpg


Εταιρία

Fractionated Coconut Oil.jpg

Fractionated Coconut Oil.jpg



Hot Tags: Κλασματωμένο λάδι καρύδας, Κίνα, κατασκευαστές, χονδρική, καλύτερη, χύμα, τιμή, οργανικά, 100% καθαρό, υψηλή ποσότητα, εργοστάσιο GMP, φύση
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική
Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw