Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: κ. Alex

Tel: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Email: sales@fengzusw.com

Skype: fengzusw

WhatsApp: + 86-135-7241-4292

Sacha Inchi Oil

Sacha inchi oil οφέλη Sacha Inchi Oil

Το λάδι Sacha inchi είναι φυτικό έλαιο που λαμβάνεται από τους σπόρους μέσω ψυχρής πίεσης. Έχει πολλές χρήσεις και οφέλη για τον άνθρωπο και μπορεί να βρεθεί σε πολλές βιομηχανίες. Η FZBIOTECH, ως παραγωγός φυτικού ελαίου, αφιερώνει στην παροχή της καλύτερης ποιότητας 100% καθαρό λάδι Sacha inchi σε όλο τον κόσμο με την καλύτερη τιμή. Για μακροχρόνια συνεργασία, είναι διαθέσιμο δωρεάν δείγμα.συζητήστετώρα
Περιγραφή

Βασικές πληροφορίες για το λάδι Sacha Inchi

Προέλευση: Κίνα, Περού
Μέρος του φυτού που χρησιμοποιήθηκε: Σπόροι
Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο υγρό
Μέθοδος εκχύλισης: Ψυχρής πίεσης
Περιεκτικότητα: 93% ακόρεστα λιπαρά οξέα, 6.20% κορεσμένα λιπαρά οξέα


Εισαγωγή του πετρελαίου Sacha Inchi

Το λάδι Sacha inchi είναι ένα εξαιρετικό φυτικό έλαιο για οικιακές, βιομηχανικές, φαρμακευτικές και καλλυντικές χρήσεις. Είναι πολύ πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (93%) και έχει τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα (6.20%), ξεπερνώντας τα χαρακτηριστικά των ελαίων που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια ανθρώπινη κατανάλωση.


Λειτουργία του πετρελαίου Sacha Inchi

Τα δύο λιπαρά οξέα Alpha Linolenic Linoleic Omega-3 και Omega-6 (84%), της σύνθεσης του είναι πολύ σημαντικά για τον έλεγχο και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθούν επίσης να σχηματίσουν τον νευρικό ιστό (μυελίνωση), τους ιστούς των ματιών και τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Αυτά τα λιπαρά οξέα συμμετέχουν επίσης σε άλλες σημαντικές λειτουργίες με άμεσο τρόπο: τη ρύθμιση της πίεσης του αίματος, τις ανοσολογικές λειτουργίες.
Τα συστατικά του (ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες) χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών. Το λάδι Sacha ιντσών αναστέλλει και προστατεύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, περιορίζοντας την αφυδάτωση, ενισχύοντας και αναδομώντας τα φυσικά εμπόδια.
Η εξωτερική του χρήση ενδείκνυται για το ευαίσθητο δέρμα, ξηρό, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής και του ερεθισμού, και για ξηρά ή χαλασμένα μαλλιά. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ενεργό συστατικό για την αναγέννηση και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα τρέφουν, θεραπεύουν και αποτρέπουν τα προβλήματα του δέρματος και των μαλλιών.


Πιστοποιητικό ανάλυσης

Sacha Inchi Oil.jpg


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ

Sacha Inchi Oil.jpg

Αποστολές & αποθήκευση

Παράδοση: Sea / Air Shipping & International Express
Χρόνος αποστολής: 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή
Συσκευασία: 30ml / 50ml / 100ml: κεχριμπαρένια γυάλινα μπουκάλια, 1kg / 5kg: τύμπανο αλουμινίου
25kg: πλαστικό βαρέλι (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: τύμπανο χυτοσιδήρου (56cm 2 * 90cm)
Αποθήκευση: Φυλάσσετε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

Sacha Inchi Oil.jpg

Sacha Inchi Oil.jpg


Εταιρία

Sacha Inchi Oil.jpg

Sacha Inchi Oil.jpg


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές Κίνα sacha inchi κατασκευαστές πετρελαίου, για όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη, τιμή, βιολογική, 100% καθαρή, φύση, και GMP εργοστάσιο sacha inchi πετρέλαιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μας. Και καλωσορίζουμε στο χονδρικό εμπόριο χονδρεμπόρου και υψηλής ποσότητας sacha inchi πετρελαίου, sacha inchi σπόροι πετρελαίου, 100% καθαρό sacha inchi πετρέλαιο, καθαρό sacha inchi σπόρους πετρελαίου, sacha inchi αιθέριο έλαιο από εμάς.

Hot Tags: Sacha inchi oil οφέλη,λάδι sacha inchi, sacha inchi σπέρματα πετρελαίου, 100% καθαρό λάδι sacha inchi
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική
Xi'an Fengzu Βιολογική Τεχνολογία, Ltd
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw